Swap party danes prihaja v Postojno

Po več ponovitvah v Kopru tako imenovani Swap party v prihaja tudi v Postojno. Večer za ženske z izmenjevalnico oblačil, modnih dodatkov, idej o stilu, preobrazbi garderobe in nenazadnje načinu življenja ter (tokrat) tudi daril, bo danes ob 18. uri v prostorih Srednje gozdarske in lesarske šole.

Swap party, poseben večer za ženske (na fotografiji v Kopru), 
je mnogo več kot le izmenjevalnica oblačil.  Foto: Arhiv Središča Rotunda
Swap party, poseben večer za ženske (na fotografiji v Kopru), je mnogo več kot le izmenjevalnica oblačil.  Foto: Arhiv Središča Rotunda

POSTOJNA > Pri Swap party-ju ne gre le za poseben večer, posvečen prijetnemu druženju žensk, ki lahko ob tem brezplačno pridejo do čudovitih kosov oblačil, pač pa dogodek tudi osvešča o izkoriščevalskem odnosu modne industrije in o pomeni ponovne uporabe zaradi preobremenjenosti našega planeta z odpadki, zato predstavlja nekakšno alternativo brezglavemu potrošništvu, pravi Matka Šori, ena od organizatork dogodka.

Na vsakem Swap party-ju sodeluje tudi muza večera, ženska, ki s svojim stilom, intelektom in pristno lepoto živi svoje sanje. Udeleženke bo nagovorila Postojnčanka Mateja Jordan, odgovorna urednica Radia94.

V Unikatnici bo obiskovalkam njihov kos oblačila pomagala v unikat spremeniti oblikovalka tekstilij Mateja Premrl, v Lepotilnici jim bodo strokovnjaki pomagali odkriti in poudariti njihovo naravno lepoto, borbončice pa si bodo razvajale s pomočjo Guštarne. vstopnina znaša 15 evrov, z vabilom deset. VRŽ


Najbolj brano