Priznanja Bralnega črva

Da bi otrokom zapolnili prosti čas med počitnicami in poskrbeli za njihovo druženje, so v bistriški Knjižnici Makse Samsa tudi letos za mlade bralce pripravili počitniško bralno značko, ki nosi ime Bralni črv.

Mladim bralcem  so v knjižnici pripravili tudi prav posebno 
prireditev, na kateri so zapeli otroci Osnovne šole  Dragotin 
Kette, obiskovalci pa so skupaj z otroki zaigrali na lastnoročno izdelana glasbila iz orehovih lupinic, bambusovih 
palčk, ropotulj in zamaškov.
Mladim bralcem so v knjižnici pripravili tudi prav posebno prireditev, na kateri so zapeli otroci Osnovne šole Dragotin Kette, obiskovalci pa so skupaj z otroki zaigrali na lastnoročno izdelana glasbila iz orehovih lupinic, bambusovih palčk, ropotulj in zamaškov.  

ILIRSKA BISTRICA > Organizirajo jo že 16. leto, kar dokazuje, da otroci kljub počitniškemu lenarjenju radi posežejo tudi po dobrih knjigah. V letošnjem času poletnih počitnic si je ure s prebiranjem knjig popestrilo 57 otrok. Nekateri so prišli v knjižnico in knjižničarkam zaupali vsebino zgodbic, ostali so pa na podlagi vsebine prebranih knjig izdelali likovne in druge izdelke, ki so krasili knjižnico. Mladim bralcem so v knjižnici pripravili tudi prav posebno prireditev, na kateri so zapeli otroci Osnovne šole Dragotin Kette, obiskovalci pa so skupaj z otroki zaigrali na lastnoročno izdelana glasbila iz orehovih lupinic, bambusovih palčk, ropotulj in zamaškov. Mladi bralci so dobili tudi priznanja. NR


Najbolj brano