Postojnska jama med finalisti

Podjetje Postojnska jama je uvrščeno med finaliste na natečaju za prestižno evropsko nagrado The European Business Awards (Evropske poslovne nagrade). Razpisuje in podpira jo globalno podjetje RSM, sedma največja revizijska in davčno svetovalna družba na svetu, ki ima svoja predstavništva tudi v Evropi.

S strateško usmeritvijo “delamo le,  kar je dobro za jamo in 
gosta”  je družba Postojnska jama dosegla  odlične finančne 
rezultate in zadovoljstvo gostov,  so prepričani v družbi.  Foto: Leo Caharija
S strateško usmeritvijo “delamo le, kar je dobro za jamo in gosta” je družba Postojnska jama dosegla odlične finančne rezultate in zadovoljstvo gostov, so prepričani v družbi.  Foto: Leo Caharija

POSTOJNA > ”Zelo smo ponosni, da smo izbrani med najboljša evropska podjetja in da je naše podjetje prejelo naziv nacionalnega zmagovalca. Nagrada European Business Awards (Evropske poslovne nagrade) je priznanje, ki ga prejemajo najbolj prodorna evropska podjetja, in veseli smo, da smo se v močni konkurenci uvrstili v naslednji krog, kjer bomo lahko še podrobneje predstavili svoje delo in uspehe,” ob nominaciji poudarja Marjan Batagelj, predsednik uprave podjetja Postojnska jama.

Nagrada pomeni uspeh v prestižnem tekmovanju poslovne odličnosti, cenjenem tako med poslovneži in akademiki kot tudi med predstavniki medijev in politike iz vse Evrope, njen namen pa je prepoznati uspešna evropska podjetja in s tem dvigniti poslovno kulturo.

Adrian Tripp, direktor evropskih poslovnih nagrad, pa je ob tem dodal: ”Čestitam podjetju Postojnska jama in vsem gospodarskim družbam, ki so bile izbrane, da predstavljajo svojo državo kot nacionalni prvaki, saj igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju močnejše poslovne skupnosti in s tem gospodarstva.”

Z evropsko poslovno nagrado že deveto leto zapored izbirajo zmagovalca med najboljšimi evropskimi podjetji. Med več kot 32.000 konkurenti iz 33 evropskih držav, ki se za nagrado potegujejo letos, je 678 takih, ki so danes prejela naziv “nacionalni zmagovalec” in s tem vstopila v naslednji krog tekmovanja.

Sektor turizma v Sloveniji ustvari kar 13 odstotkov BDP-ja, Postojnska jama pa je najboljše turistično podjetje in beleži kar 35 odstotkov vseh turističnih obiskov v državi Sloveniji.

Družba Postojnska jama se je na tekmovanje prijavila na povabilo organizatorjev.

LKF


Najbolj brano