Dobrodelni Ferfud prihaja v Postojno

Ferfud, modri kamionček, ki navdušuje z vrhunskimi okusi, inovativnim načinom plačila ter dobrodelno noto, jutri prihaja v Postojno. Gre za projekt potujoče kuhinje, v katerem kupec obrok plača po želji, ali pa s kodo, ki jo je moč ustvariti brezplačno, na spletnem mestu www.ferfud.si. Ves izkupiček je namenjen humanitarnemu projektu Botrstvo.

Ferfud so najprej predstavili na ljubljanski tržnici, zdaj pa 
modri kamionček potuje po Sloveniji. Jutri bo ob 19. uri  na 
Poletnem festivalu v Postojni. Foto: Siol.Net
Ferfud so najprej predstavili na ljubljanski tržnici, zdaj pa modri kamionček potuje po Sloveniji. Jutri bo ob 19. uri na Poletnem festivalu v Postojni. Foto: Siol.Net

POSTOJNA > Ferfud se bo jutri ob 19. uri ustavil na Poletnem festivalu v Postojni, na Titovem trgu (ob koncertu Nuške Drašček).

Gre za uresničitev sanj mladega chefa Mitje Horvata in njegove “desne roke”, Janeza Karlina, ki na svoji turneji po Sloveniji razveseljujeta s “streetfoodom” oziroma grižljaji, navdahnjenimi s slovensko kulinarično tradicijo, postreženimi na urban in trendovski način.

Kombinacije okusov, ki nastajajo pod taktirko Luke Jezerška (bil je eden od sodnikov v tv-šovu MasterChef), pa niso edini razlog, zaradi katerega se velja ustaviti in okrepčati. Zanimiv je namreč tudi način plačila. Okusno jed je moč plačati s kodo, ki jo vsak lahko ustvari brezplačno na spletnem mestu www.ferfud.si. Grižljaje lahko kupec po želji tudi plača, zanje odšteje kolikor misli, da je postreženo vredno.

Vsi prihodki gredo za humanitarni projekt Botrstvo v Sloveniji.

Spletno uredništvo


Najbolj brano