Zasavci odpor Izolanov zlomili v drugi polovici tekme

Rokometaši Istrabenza plinov Izole so v 17. krogu NLB lige izgubili proti Dol TKI Hrastniku z 20:25 (11:11).

 Foto: STA
Foto: STA

IZOLA > Rokometaši iz Izole so znova ostali praznih rok, tokrat so jih na njihovem igrišču ukanili še tekmeci z Dola pri Hrastniku, ki so dosegli šesto zmago v državnem prvenstvu.

Zasavci so odpor Primorcev zlomili šele v drugi polovici tekme. V prvem in do polovice drugega so jim izbranci domačega trenerja Boruta Hrena kljubovali. V 45. minute je bilo 15:17, le šest minut kasneje pa 15:21 in jasno je bilo, da bo zmaga odšla v osrednjo Slovenijo.

V zmagoviti ekipi je bil strelsko najbolj učinkovit Gregor Klepej z osmimi, v poraženi pa sta Kristjan Jurič in Mladen Radojević dosegla po šest golov.

Izolska zasedba bo v prihodnjem krogu v soboto, 4. februarja, gostovala v Kopru, ekipa iz Dola pri Hrastniku pa bo dan kasneje gostila Riko Ribnico.

* Športna dvorana, gledalcev 200, sodnika: Lah in Sok (oba Ormož).

* Istrabenz plini Izola: Gregorič, Jurič 6 (1), Stopar, Božič 5 (1), Beganovič 1, Zorič-Stepančič, Žgavec 1, Čolić, Logar, Kecman, Vuković 1, Radojević 6, König, Madžarevič.

* Dol TKI Hrastnik: Seme 1 (1), Škorc, Brilej 4, Klepej 8, Ajdari 1, Zore 3, Bauerheim 2, Guček 1, Hribšek, Mikanović, Ramić 1, Ribič, Jakopič 4, Simončič, Sikošek.

* Sedemmetrovke: Istrabenz plini Izola 3 (2), Dol TKI Hrastnik 2 (1).

* Izključitve: Istrabenz plini Izola 6, Dol TKI Hrastnik 8 minut.

* Rdeči karton: /.

STA


Najbolj brano