Žaga je bila nabrušena

Praznični konec tedna je prinesel velik turnir v Idrskem, kjer je slavila Žaga, in nekoliko manjši v Dutovljah. Že v petek in soboto bo sezona spet v polnem zagonu, saj se obetajo štirje turnirji.

Na prazniku terana in pršuta je zmagala ekipa Gang Bang.  Foto: Blaž Gec
Na prazniku terana in pršuta je zmagala ekipa Gang Bang.  Foto: Blaž Gec

IDRSKO > Kljub najbolj dopustniškemu koncu tedna v poletni sezoni je Športno turistično društvo Idrsko v to vas na Kobariškem na travnato igrišče uspelo privabiti 17 ekip - 13 članskih in štiri veteranske. Tako v članski kot veteranski konkurenci je zmagala Žaga. Fantje z Bovškega so v članskem finalu po kazenskih strelih odpravili domačine, ki so bili drugi tudi med veterani. V članskem boju za bron je bila bovška Deponja uspešnejša od ekipe iz vasi Soča v Trenti. Posamični nagradi sta si prislužila Blaž Volarič (najboljši igralec, Idrsko) in Deni Krivec (vratar, Žaga).

Organizatorji praznika terana in pršuta so v Dutovljah zbrali sedem trojk, med njimi pa je bila najuspešnejša domača zasedba Gang bang, ki je bila v finalu po kazenskih strelih boljša od Optike Tom iz Štanjela. Tretji so bili veterani Komna, ki so v malem finalu s 3:1 premagali Enerdim iz Križa.

Pred ljubitelji malega nogometa je že prvi vrhunec drugega dela letne sezone, saj se bo v četrtek zvečer iztekel rok prijav na kar štiri turnirje na Primorskem. Petčlanska moštva v petek in soboto pričakujejo v Šebreljah pri Cerknem, v Breginju na Kobariškem in v soboto na turnirju Bc 15 v Bovcu. Trojke se bodo v petek in soboto pomerile na Ravnici nad Novo Gorico. IM


Najbolj brano