Z dvorišča odpeljal traktorsko prikolico

Včeraj popoldne je neznanec v naselju Kojsko v Goriških Brdih z dvorišča ukradel traktorski priključek. Novogoriški policisti bodo podlagi ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Fotografija je simbolična. Foto: Jana Krebelj
Fotografija je simbolična. Foto: Jana Krebelj

PRIMORSKA > Včeraj je zagorel zabojnik za mešane odpadke v naselju Gradišče nad Prvačino. Nastalo je za približno 350 evrov škode. Požar zabojnika za smeti so pogasili gasilci PGD Dornberk in JZ GRD Nova Gorica.

Neznanci kradli mobilne telefone

Včeraj ponoči sta neznanca v novogoriški diskoteki dvema ženskama ukradla mobilni telefon, ki je bil vreden približno 240 evrov. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali kazenski ovadbi.

Iz prometa izločili voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola

V soboto ponoči so policisti v Cerknem ustavili 26-letnega voznika avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je voznik vozil pod vplivom alkohola. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, podali pa bodo tudi obdolžilni predlog.

V Kromberku pri Novi Gorici so prav tako v soboto ponoči ustavili 37-letnega vinjenega voznika avtomobila, državljana Italije. Prepovedali so mu nadaljevanje vožnje in mu podali obdolžilni predlog.

Tri osebe so se lažje poškodovale

Včeraj zjutraj se je na cesti med Solkanom in naseljem Plave zgodila prometna nesreča, kjer je voznik osebnega avtomobila trčil v brežino. 21-letni voznik je vozil z neprilagojeno hitrostjo in pod vplivom alkohola. Pri tem so voznik in dva sopotnika utrpeli lažje poškodbe. V postopku so policisti ugotovili, da je bil 21-letni voznik nekaj ur pred omenjeno prometno nesrečo obravnavan zaradi prometnega prekrška, kjer so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Policistom in reševalcem NMP ZD Nova Gorica so na kraju pomoč nudili tudi novogoriški poklicni gasilci.

Voznik se je poškodoval

Včeraj zvečer se je zgodila prometna nesreča v semaforiziranem križišču Kromberku pri Novi Gorici. 34-letni voznik avtomobila je trčil v odbojno ograjo in se poškodoval. Reševalci NMP ZD Nova Gorica so ga odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili gasilci GE JZ GRD Nova Gorica.

Niso ga pustili v diskoteko

Včeraj ponoči je mlajši moški, kljub prepovedi varnostnikov, skušal vstopiti v eno od diskotek v Novi Gorici. Varnostniki so ga zadržali do prihoda policije. 18-letnemu kršitelju so izdali plačilni nalog.

Odnesel je registrsko blagajno

V soboto ponoči so neznanci vlomili v gostinski lokal v Novi Gorici ter odnesel registrsko blagajno. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Vlomilci na delu

Včeraj je bila policija obveščena o vlomu v eno od stanovanjskih hiš na Vogrskem. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec pred kratkim prišel do stanovanjske hiše in z orodjem vlomil balkonska vrata in vstopil v objekt. Storilec je pregledal prostore in nato objekt zapustil, ne da bi karkoli ukradel. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali ustrezen ukrep.

V soboto ponoči so neznanci vlomili v stanovanjsko hišo v naselju Podmark pri Šempetru pri Gorici. Ukradli so nekaj kosov nakita. Nastalo je za približno 500 evrov škode. Policisti bodo podali kazensko ovadbo.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v eno od stanovanjskih hiš na Vogrskem. Na kraju so ugotovili, da vlomilec ni odnesel ničesar. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali ustrezen ukrep.

Ukradel je kolo

V soboto popoldne je neznanec pred enim od večjih nakupovalnih centrov v Novi Gorici ukradel nezaklenjeno žensko kolo. Škode je za približno 300 evrov. Na podlagi predloga za pregon bodo novogoriški policisti v zvezi z omenjeno tatvino kolesa podali kazensko ovadbo.

Nekdo je vlomil v vrtno uto

Včeraj zjutraj je oškodovanec obvestil policijo, da mu je neznanec vlomil v leseno vrtno uto na polju blizu Vrtojbe. Novogoriški policisti bodo podali ustrezen ukrep.

NR


Najbolj brano