V Izoli tudi Dejan Zavec

Minuli vikend je Kickboxing zveza Slovenije že tretje leto zapored izpeljala pripravljalni kamp, na katerem je aktivno sodelovalo več kot sto ljubiteljev te športne panoge iz Slovenije in tujine.

V Izoli je nadobudne športnike konec tedna o bogatih 
izkušnjah poučil tudi svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Foto: Tomaž Primožic/Fpa
V Izoli je nadobudne športnike konec tedna o bogatih izkušnjah poučil tudi svetovni boksarski prvak Dejan Zavec. Foto: Tomaž Primožic/Fpa

IZOLA > Treninge v športni dvorani OŠ Livade so vodili priznani domači in tuji trenerji. “Tradicionalni pripravljalni kamp je odlikovala vrhunska trenerska zasedba, tokrat okrepljena še z našim boksarskim šampionom Dejanom Zavcem, ki se je tudi sam poldrugo leto udejstvoval v kickboxingu in je zato lahko udeležencem kampa postregel z bogatim repertoarjem znanj, posebej prilagojenim tudi zahtevam našega športa,” je izolske priprave opisal predsednik Kickboxing zveze Slovenije Vladimir Sitar.

Kickboxing je športna panoga, ki zajema več disciplin: point fighting, light contact, kick light in musical forms, ki se odvijajo na borilnih blazinah (tatamijih), ter full contact, low kick in K-1r, ki se odvijajo v ringu.

V Izoli je bila večina slovenskih reprezentančnih kandidatov vseh generacij, za kadete in mladince pa so bile to zadnje skupinske priprave pred evropskim prvenstvom, ki bo konec avgusta v baskovskem San Sebastianu.

NR


Najbolj brano