V FC Koper se vrača Goran Galešić

Vsakdo, ki se ubada z nogometaši Luke Koper, dobro ve, da bo padla kakšna zanimiva informacija, ko se v vlogi sogovornika znajde podpredsednik FC Kopra Ante Guberac.

Goran Galešič Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Goran Galešič Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KOPER > Na današnji tiskovni konferenci pred nadaljevanjem nogometne prvoligaške sezone je predsednik Kopra Ante Guberac čisto za konec prestopnega roka napovedal vrnitev zveznega igralca Gorana Galešića. Kmalu 26-letni nekdanji mladi reprezentant BiH, ki svojega razkošnega talenta nikakor ni zmogel ali znal primerno usmeriti in unovčiti, ima sicer izjemno nogometno znanje in občutek za igro, težave pa je imel zaradi značaja. Zdaj se tretjič vrača na Bonifiko.

Lani poleti je po sporu s tedanjim trenerjem Rodolfom Vanolijem sicer dejal: “Nikoli več v Koper!” A zarečenega kruha se največ poje in tako naj bi se Banjalučan prihodnji ponedeljek znova pojavil v koprskem dresu. Jeseni je bolj malo igral v bolgarski ligi za Botev Plovdiv, novembra odšel na operacijo kolena, po kateri mu zdravniki niso napovedovali bleščeče nogometne prihodnosti. A naj bi bil nared. Uveljavil se je v dresu Gorice, v Kopru pa prvič igral v sezoni 2012/13, potem po krajši prekinitvi, ko je po kratkem času zapustil splitski Hajduk, se je od poletja 2013 do poletja 2014 znova vrnil v Koper. RM


Najbolj brano