Turnir obujanja spominov

Praznovanje 90-letnice nogometa v Hrpeljah in na Kozini je obeležil tudi priložnostni turnir (3x30 minut) domačega primorskega ligaša ter veteranskih ekip Kopra in Rijeke. Na turnirju je zmagalo druženje po tekmah in obujanje spominov.

KRVAVI POTOK > Od aktivnega sojenja se je na prvi tekmi po 23 letih v 23 minuti poslovil tudi nogometni sodnik Nenad Smajila, ki pa je v nogometni karieri igral tudi za jadranovce. Na fotografiji so člani domače ekipe in reški veterani.

Rezultati - Koper : Rijeka 1:0, strelec : Šantič Za Koper so igrali: Zupan, Zulič, Poljšak, Vitulič, Ribarič, Jermaniš, Badžim, Finkšt, Viler, Šantič, Handanagić (Sergaš), Vidmar, Grgurica, Čotar, Dokič, Cepovič, Sabadin, menedžer - Ante Guberac; Za Rijeko so igrali : Domjan, Varga, Ban, Dragoslavić, Miletić, Tercolo, Mladenović, Mrnjavs, Linić, Čižmarević, Aleksić (Prpić), Dobrić, Serifi. Trener ekipe je bil Ivan Kocjančič, sicer doma iz Dola pri Hrastovljah; Jadran HK : Koper 1:1, strelca - Mahnič in Jermaniš, ki je zadel s 60 metrov! Za Jadran HK so igrali: Blokar, Pahor, Bilješković, Suban, Filipović, Mersovski, Škerjanc, Klun, Zadnik, Novak, Novaković (Mahnič), Jusufi, Gorela, Benčič, trener - Igor Kariž; Rijeka : Jadran HK 2:0, strelca Mladenović in Varga.

V tekmi veteranov pobratenih klubov je Jadran HK s 4:0 premagal štajersko ekipo iz Skorbe pri Hajdini . Zadetke so dosegli Babuder, Udovič, Valentič in Durmić. Za veterane Jadrana so igrali: Dujmovič, Železnik, Durmič, Opara, Valentič, Vatovec, Z. Benčič, Zobec, Cerkvenik, Udovič, Zajko (Korošec), Debevc, Kocjančič, Matevlič, Babuder, V. Benčič, K. Benčič: Za veterane Skorbe so igrali: Mali, Petek, Hentak, Perko, Mlakar, Šijanec, Hanholter, Ornik, Petrovič, Mlakar, Vogrinec (Šadl), Iljevec.


Najbolj brano