Topel sprejem Boruta Mačkovška v Izoli (foto)

V središču Izole so danes pripravili sprejem za bronastega z minulega svetovnega rokometnega prvenstva in strelca odločilnega gola v tekmi za tretje mesto Boruta Mačkovška.

Vasilij Žbogar s sinom je prišel pozdravit Boruta 
Mačkovška. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Vasilij Žbogar s sinom je prišel pozdravit Boruta Mačkovška. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

IZOLA > Borut Mačkovšek je športno pot začel v Izoli, kjer so ga danes najprej z baklami pozdravili člani navijaške skupine Ribari in ga pospremili do prizorišča. Na odru so se mu pridružili izolski podžupan Gregor Perič ter njegovi prvi trenerji Tone Barič, Klavdij Radojkovič, Sulejman Rizvić in Matjaž Muha ter rokometaševa mama Suzana, ki se je zahvalila vsem Izolanom in Celjanom, ki so po smrti Borutovega očeta pomagali družini. Borut se je sicer že pri 16 letih preselil v Celje, saj se je želel dokazati pri najboljšem slovenskem rokometnem klubu.

Na sprejemu v središču Izoleje bil tudi kapetan članske ekipe Istrabenz plini Izola Peter Božič, ki je kolegu predal posebej zanj narejeni dres izolskega kluba. Jadralec Vasilij Žbogar se je slavljencu pridružil na odru, na prizorišče pa je prišel tudi svetovni veslaški podprvak Rajko Hrvat.

NR


Najbolj brano