Tokič med 16 najboljših v Dohi

Slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič se je uvrstil med 16 najboljših na turnirju svetovne serije v Dohi. V uvodnem nastopu na glavnem turnirju je ugnal Nigerijca Quadrija Aruno s 4:1 (2, 8, 13, -7, 4). Uspešen pa je bil tudi v dvojicah, kjer se je prebil v četrtfinale.

Slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič se je uvrstil med 16 najboljših na turnirju svetovne serije v Dohi. Foto: Leo Caharija
Slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič se je uvrstil med 16 najboljših na turnirju svetovne serije v Dohi. Foto: Leo Caharija

DOHA > Novogoričan se bo v naslednjem krogu med posamezniki v soboto pomeril z drugim nosilcem Tajvancem Chih-Yuan Chuango, ki je s 4:1 premagal Korejca Woojina Yanga.

Pri dvojicah, kjer najboljši slovenski igralec nastopa z legendarnim Belorusom Vladimirjem Samsonovom, pa je nato prav tako zmagal. Slovensko-beloruska naveza je premagala Avstrijca Roberta Gardosa in Daniela Habensona s 3:2 (-8, 8, -5, 8, 8). Njuna naslednja tekmeca bosta Brazilca Hugo Calderano in Gustavo Tsuboi.

STA


Najbolj brano