Sekulić je bivši

Danes so iz KK Sixt Primorska tudi uradno potrdili, da se poslavlja trener članske ekipe Aleksander Sekulić. Njegov naslednik bo uradno znan v kratkem.

Aleksander Sekulić Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Aleksander Sekulić Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Sezona se je za košarkarje v Koper preseljenega kluba končala z mednarodnim turnirjem na Kitajskem. Košarkarji se domov vračajo z osvojeno lovoriko in štirimi zmagami. V Aziji je ekipo zadnjič vodil Aleksander Sekulić. O tem smo v PN že poročali, da odhaja iz Kopra pa je Sekulić tudi potrdil v pogovoru za naš časnik. Novi trener naj bi bil dosedanji trener Tajfuna Jurica Golemac, edina uradna potrjena novost pa je prihod domačina, branilca Alena Hodžića, ki je sicer otrok ŠD Koš, partnerskega kluba Primorske, ki se domov vrača po sezoni igranja za Hopse. Visoko na seznamu želja je tudi veteran Nebojša Joksimović, ki v teh dneh igra finale hrvaške lige med zagrebškima mestnima tekmeca Cibono in Cedevito. Joksa je prvo tekmo v dresu Cibone izgubil.

V sporočilu so v KK Primorska med drugim zapisali, da je Sekulić v Kopru z ekipo nanizal nekaj odmevnih zmag in dokazal, da je v slovenskem košarkarskem prostoru dovolj priložnosti za pozitivne zgodbe ter da so člani v ligi ligi za obstanek dokazali, da sodijo v zgornji del lestvice in da gre organizirano, stabilno in zdravo košarkarsko jedro. RM


Najbolj brano