Schumacher počasi okreva

Leto in pol po hudi smučarski nesreči, v kateri si je poškodoval glavo, nekdanji svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher le počasi okreva. Njegova družina skrbno varuje zasebnost sedemkratnega prvaka, tako da informacij o njegovem stanju ni veliko, redko pa z njimi postreže njegova menedžerka Sabine Kehm.

Leto in pol po hudi smučarski nesreči, v kateri si je poškodoval glavo, nekdanji svetovni prvak formule 1 Michael 
Schumacher le počasi okreva.
Leto in pol po hudi smučarski nesreči, v kateri si je poškodoval glavo, nekdanji svetovni prvak formule 1 Michael Schumacher le počasi okreva. 

ŽENEVA > Kehmova je tako v pogovoru za glasilo enega od pokroviteljev dejala, da Schumacher vendarle napreduje. "Lahko z veseljem povem, da napredek je, še posebej, če upoštevamo, kako težke so bile poškodbe." Kot vselej pa je menedžerka poudarila, da ne pričakujejo hitrega okrevanja, ampak se zavedajo, da bo zdravljenje dolgotrajno.

Schumacher je pri padcu med smučanjem decembra 2013 dobil hude poškodbe glave. Nekaj dni je bil v življenjski nevarnosti, potem pa nekaj mesecev v komi. Septembra lani so ga premestili v domačo oskrbo, kjer okreva ob pomoči svoje družine.

STA


Najbolj brano