Rajko Hrvat v finalu Luzerna

Izolski veslač Rajko Hrvat nadaljuje z dobrimi nastopi v svetovnem pokalu. Na Rdečem jezeru v Luzernu si je davi s polfinalno zmago priveslal zanesljiv nastop v finalu lahkih skifov, ki bo na sporedu ob 16.26 in potrdil, da bo po Vareseju napadal že drugo zmago v sezoni.

Izolski veslač Rajko Hrvat nadaljuje z dobrimi nastopi v 
svetovnem pokalu.
Izolski veslač Rajko Hrvat nadaljuje z dobrimi nastopi v svetovnem pokalu. 

LUZERN > Drugo mesto v skupini je osvojil Hrvat Luka Radonić in tretje Švicar Silvan Zehndner. V drugem polfinalu so bili uspešni evropski prvak Slovak Lukaš Babač, Norvežan Ask Jarl Tjoem in Francoz Stany Delayre.

"Pred startom je kar močno deževalo, tako da sem moral skrajšati ogrevanje na vodi in bil zato morda malo preveč ohlajen na startu. Morda sem tudi zato startal nekoliko zadržano, vendar pa sem nadaljeval tekoče in večjih težav s tekmeci nisem imel. Ob prihodu v cilj je celo posijalo sonce in morda je to znamenje tudi za finalno tekmo popoldne. Ta tekma bo povsem drugačna in v njej bo treba prijeti bike za roge, kot se reče. V finalu bom lahko pokazal še več, oziroma vse tisto, kar znam le jaz," je bil po jutranjem nastopu zadovoljen izolski veslač.

Hrvat je edini slovenski predstavnik v Luzernu, ostali A reprezentanti so že v začetku tedna žal neuspešno nastopili na olimpijskih kvalifikacijah na isti progi.

STA


Najbolj brano