Radujko bo igral za Monopoli

Koprčan Dalibor Radujko je po novem slovesu od matičnega kluba Kopra v sredo sklenil dogovor z italijanskim tretjeligašem.

Dalibor Radujko (na fotografiji v sredini),    njegov zastopnik (in 
nekdanji soigralec) Elvis Bašanović in  športni direktor Monopolija Massimo Mariotto (na fotografiji levo )so se dogovorili za enoletno sodelovanje.
Dalibor Radujko (na fotografiji v sredini), njegov zastopnik (in nekdanji soigralec) Elvis Bašanović in športni direktor Monopolija Massimo Mariotto (na fotografiji levo )so se dogovorili za enoletno sodelovanje. 

MONOPOLI > Po novem Dalibor Radujko bo nosil zeleno-beli dres (nekoč ga je že nosil v vrstah Olimpije) člana lige pro, SS Monopoli, ki se še nikoli ni prebil do serie B. Poleg FC Luka Koper, pri katerem je bil v sezoni 2009/10 z enajstimi zadetki eden od ključnih igralcev pri edinem osvojenem naslovu slovenskih prvakov, je Radujko v karieri nastopal le še za Bonifiko, Olimpijo in velenjski Rudar. Radujko, njegov zastopnik (in nekdanji soigralec) Elvis Bašanović in športni direktor Monopolija Massimo Mariotto so se dogovorili za enoletno sodelovanje.

NR


Najbolj brano