Portorožani že z uvodom šokirali prvake

Četrti krog superlige je ponudil kar nekaj predstav za balinarske sladokusce. Svoje privržence so najbolj navdušili Portorožani, ki so nadigrali Škofjeločane, medtem ko sta si v derbiju kroga Krim in Agrochem razdelila točki.

Hrast je tudi po zaslugi Marka Švare slavil domačo zmago 
proti Zabičam.
Hrast je tudi po zaslugi Marka Švare slavil domačo zmago proti Zabičam. 

LJUBLJANA > Derbi kroga so bolje odprli Ljubljančani in si priigrali vodstvo s 6:2, gostje pa so v odločilni del po zmagi dvojca Klemen Sosič-Matija Povh v štafeti vstopili z minimalno prednostjo. Tik pred iztekom igralnega časa je kazalo, da bo gostiteljem uspel popoln preobrat, a se Novogoričani niso predali in z zadnjo približano kroglo Petra Ravbarja v trojki iztržili točko. Tako so zadržali vodilni položaj na lestvici.

Portorožani so se odločno lotili obračuna s favoriziranimi Škofjeločani, ki se v prvih igrah nikakor niso znašli. Po zmagi Dejana Korošca proti Luki Koklju v hitrostnem zbijanju so zaostajali že z 0:10. Aikea Antena je bila tokrat preprosto boljša.

Sežanci so v Postojno pripotovali z avstralskim reprezentantom slovenske krvi Danijelom Samso, ki je na zadnjem članskem SP osvojil bron v igri v krog. Uspešen je bil v vseh nastopih, Skala pa je zmagala prvič v sezoni.

Superliga, 4. krog - Aikea Antena : Trata 17:9, Krim : Agrochem 13:13, Hrast : Zabiče 16:10, Postojna : Skala 11:15.

Vrstni red: Agrochem 7, Aikea Antena in Krim 6, Trata in Zabiče 4, Skala 2, Hrast 1 (-2), Postojna brez točke.


Najbolj brano