Namesto Guberca predsednik Kopra Valenčič

Nogometni klub Koper ima, po enem mesecu in odstopu prej vodilnih, novo vodstvo. Na včerajšnji skupščini so za novega predsednika kluba in predsednika upravnega odbora soglasno izvolili Valterja Valenčiča. V upravni odbor so kot člane izvolili še Gašparja Gašparja Mišiča, Dejana Škerliča in Gorana Maleniča.

 Včerajšnje kupščine se je udeležil tudi župan Boris Popovič, 
ki se je  zahvalil nekdanjemu predsedniku kluba Anteju 
Gubercu (na fotografiji), ki po županovih besedah, klubu še 
naprej stoji ob strani. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Včerajšnje kupščine se je udeležil tudi župan Boris Popovič, ki se je zahvalil nekdanjemu predsedniku kluba Anteju Gubercu (na fotografiji), ki po županovih besedah, klubu še naprej stoji ob strani. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Na skupščini so razrešili tudi stari nadzorni odbor, katerega člani so pred časom dali odstopno izjavo, nato pa v nov odbor ponovno izvolili Sebastjana Šika za predsednika ter Damirja Bana in Bojana Babiča za člana.

Skupščine se je udeležil tudi župan Boris Popovič, ki se je uvodoma zahvalil nekdanjemu predsedniku kluba Anteju Gubercu, ki po županovih besedah, klubu še naprej stoji ob strani. Kot je dejal, je bila še do včeraj vprašljiva nadaljnja prihodnost kluba, grozil mu je celo pristanek v peti ligi, vendar je zdaj jasno, da Koper ostaja v prvi ligi. “Naslednje leto želim, da postanemo državni prvaki in da postavimo rekord vseh slovenskih klubov v Evropi,” je ob tem dejal koprski župan.

Koper je po 21 odigranih tekmah na šestem mestu prvenstvene lestvice, v nedeljo na Bonifiko prihaja aktualni državni prvak Maribor.

STA


Najbolj brano