Najboljši je bil Bojan Vidali

V soboto je prvi balinarski masters Terme Čatež v Kopru osvojil član Trte iz Svetega Antona Bojan Vidali. Napete boje je odločil zadnji balin.

 Na fotografiji (z leve): Ivan Pavlič, Bogdan Vadnov,    Bojan Vidali,  Robert 
Kontič in Dejan Tonejc Foto: Simon Maljevac
Na fotografiji (z leve): Ivan Pavlič, Bogdan Vadnov, Bojan Vidali, Robert Kontič in Dejan Tonejc Foto: Simon Maljevac

KOPER > Po dvodnevnih bojih v balinarski dvorani Luke Koper se je zmage na prvem Mastersu Terme Čatež 2015 veselil član Trte iz Svetega Antona Bojan Vidali, ki je v natančnem zbijanju in igri posameznikov zbral največ točk.

Tekmovanje je organizirala Območna balinarska zveza Slovenska Istra. Po prvem dnevu je vodil član portoroške Antene Robert Kontič, ki je v finalu igre posameznikov premagal Bogdana Vadnova (Oljka Škofije) in si pred zaključkom priigral majhno prednost. O skupnem zmagovalcu zanimive prireditve je odločalo tekmovanje v natančnem zbijanju, v katerem je bil najbolj uspešen Bojan Vidali (Trta Sv. Anton). V boju za drugo mesto so se v dodatni seriji pomerili trije balinarji, med katerimi je bil najboljši Aleš Grižon (Trta Sv. Anton), tretje mesto pa je osvojil Sandi Černe (Antena Portorož), ki je z zadetim zadnjim balinom Kontiča potisnil na četrto mesto in mu s tem razblinil sanje o zmagi na Mastersu.

Na zaključni slovesnosti je predsednik OBZ Slovenska Istra Ivan Pavlič podelil pokale najboljšim ekipam v letu 2015 ter priznanja in praktične nagrade sponzorjev najboljšim na Mastersu. Spominsko plaketo je zmagovalcu Mastersa Terme Čatež 2015 Bojanu Vidaliju podelil aktualni svetovni prvak v igri v krog Dejan Tonejc.

SM


Najbolj brano