Mrtvi tek Mute in Izole

V državnem prvenstvu v namiznem tenisu se nadaljuje izenačen boj deklet Mute in izolskega Arrigonija za naslov. Vrtojbenke in Izolani so tokrat ostali praznih rok.

Vrtojbenka Taja Vidmar je presenetila koroško favoritinjo Zalo 
Veronik.  Foto: Igor Mušič
Vrtojbenka Taja Vidmar je presenetila koroško favoritinjo Zalo Veronik.  Foto: Igor Mušič

VRTOJBA > Še neporažene državne prvakinje iz Mute so na gostovanju v Vrtojbi po vodstvu s 4:0 že pričakovale sprehod proti avtom, a so se morale za zmago potiti še nepričakovano dolgo. Zapored so namreč nato zmagale Tina Mozetič, Taja Vidmar in Gaja Mavri. V boju za izenačenje na 4:4 je razpoložena Vidmarjeva (prej je ugnala eno najboljših Slovenk, Zalo Veronik) v dveh podaljšanih nizih namučila izkušeno Niko Veronik, ki je na koncu vendarle odločila zmagovalca. Dekleta izolskega Arrigonija so z zanesljivima Leo Paulin in Katrino Sterchi gladko ugnala Logatčanke. Fantje Arrigonija so se dobro držali v Mariboru. Slednjič pa v boju za izenačenje na 4:4 devet let mlajši Michele Vigini le ni bil kos Maticu Slodeju.

Prva SNTL ženske

13. krog - Logatec : Arrigoni 2:5 (Mihevc : Sterchi 0:3, Gutnik : Čokelj 3:2, Okorn : Paulin 3:2, Gutnik : Sterchi 0:3, Mihevc : Paulin 1:3, Okorn : Čokelj 2:3, Gutnik : Paulin 2:3), Ptuj : Kema 4:5, Mahle : Muta 3:5, (Mozetič : N. Veronik 0:3, Mavri : Z. Veronik 0:3, Vidmar : Rojko 0:3, Mavri : N. Veronik 0:3, Mozetič : Staniša 3:0, Vidmar : Z. Veronik 3:2, Mavri : Staniša 3:1, Vidmar : N. Veronik 0:3), Kajuh Slovan : Jesenice 5:1.

IM


Najbolj brano