Mourinho: Sodnik ni razumel pomena dvoboja

Nogometaši angleškega Chelsea po gostovanju v Stožicah nadaljujejo priprave na novo sezono. Od zgodovinskega obračuna z Olimpijo so gostovali na Nizozemskem in premagali Vitesse Arnhem s 3:1 ter ta konec tedna v Nemčiji in izgubili z Werderjem 0:3.

Jose Mourinho je znova povedal nekaj krepkih na račun sodnika Foto: Daniel Novakovic
Jose Mourinho je znova povedal nekaj krepkih na račun sodnika Foto: Daniel Novakovic

BREMEN > Ob zadnjem porazu je prah znova dvignil portugalski trener Jose Mourinho. Medtem ko je bil po tekmi pred nemškimi novinarji vljuden in redkobeseden, je za spletno stran kluba znova povedal nekaj krepkih na račun sodnika.

“Žal sodnik ni razumel pomena tega dvoboja. Mislil je, da mora narediti veliko zabavo za domače navijače, zato je sodil v njihovo prid. Prav vse dvomljive odločitve so šle v njihovo korist. Piskal je smešne prekrške, še posebej druga enajstmetrovka je bila povsem izmišljena,” je dejal Mourinho, ki je hkrati pripomnil, da se je poznalo, da je Werder trenutno v boljši fizični pripravljenosti.

Mourinho je prvič po povratku v klub na zelenico poslal Didierja Drogbaja. V igro je vstopil v drugem polčasu, ko je Werder že vodil z 2:0. Prvi zadetek je dosegel Eljero Elia (20.), drugega Ludovic Obraniak (37.), končni izid pa je v 89. minuti postavil Felix Kroos.

STA


Najbolj brano