Modrić Skomini namenil nekaj sočnih

Čeprav se je madridski Real uvrstil v finale lige prvakov, potem ko je na sredini povratni polfinalni tekmi pred domačimi navijači z 1:0 premagal Manchester City, pa hrvaški reprezentant Luka Modrić ni bil zadovoljen s sojenjem glavnega sodnika Slovenca Damirja Skomine. Modrić mu je izrekel tudi nekaj žaljivih besed.

Luka Modrić Foto: Wikipedia
Luka Modrić Foto: Wikipedia

MADRID > Hrvaški vezist Luka Modrić je igral do 88. minute, ko ga je zamenjal rojak Mateo Kovačić. Na klopi za rezervne igralce pa je Modriću prekipelo po nedosojenem prekršku nad Cristianom Ronaldom, nakar je Modrić Skomini izrekel: “Je... ti mater slovensko v p...” Te besede je ujel tudi televizijski posnetek, slovenski sodnik oziroma njegovi pomočniki pa tega na Modrićevo srečo niso slišali, poročajo slovenski in hrvaški mediji.

Real se je sicer uvrstil v svoj 14. finale v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju. V finalu, ki bo 28. maja v Milanu, se bo pomeril z mestnim tekmecem Atleticom Jana Oblaka, ki je v torek po zaslugi zadetka v gosteh izločil münchenski Bayern.

STA


Najbolj brano