Matavž tokrat podal

V 11. krogu serie A je Valter Birsa odigral vso tekmo pri porazu Chieva pri Crotoneju z 0:2. Za zmagovalce je nekdanji vratar Gorice Alex Cordaz branil vseh 90 minut.

Tim Matavž Foto: Igor Mušič
Tim Matavž Foto: Igor Mušič

VERONA > Uspešen je bil še en bivši Goričan. Jasmin Kurtić je za zmago Atalante nad Genoo s 3:0 dosegel kar dva zadetka. V serie B je Aljaž Struna odigral 63. minut pri domačem porazu Carpija proti Ascoliju z 0:2.

Tim Matavž je v drugi nemški ligi tokrat prispeval podajo za zadetek Nürnberga, ki je na gostovanju pri St. Pauliju iztržil remi 1:1. Igral je do 55. minute, sam pa ostaja pri štirih letošnjih zadetkih.

Na Cipru je vratar Jan Koprivec branil vso tekmo pri zmagi Anorthosisa z 2:1 nad Deryneio.

Na Poljskem so Piast Gliwice z 2:1 premagale Niecieczo. Saša A. Živec je igral do 86. minute.

V prvi ruski ligi je Miha Mevlja odigral 90 minut za Rostov, ki je na gostovanju v Permu klonil z 0:1. V drugi ligi je Himki z Ivico Gubercem na klopi z 1:0 premagal drugo ekipo Spartaka iz Moskve. Za Himki je nekdanji član Kopra in Gorice Goran Galešić igral do 88. minute.

V Švici je Domen Črnigoj odigral prvi polčas za Lugano pri gostujočem porazu s Sionom 1:5. V drugi ligi je Nejc Mevlja odigral vseh 90 minut za Schaffhausen, ki je z 0:1 izgubil proti Le Montu. PM


Najbolj brano