Massi: Narobe ste interpretirali Tinine besede

Partner in nekdanji vodja ekipe Tine Maze Andrea Massi je v intervjuju za spletni portal MMC dejal, da so mediji napačno interpretirali njene besede na predstavitvi slikanice Tina in medvedja moč.

Partner in nekdanji trener Tine Maze Andrea Massi je v 
intervjuju za spletni portal MMC dejal, da so mediji napačno 
interpretirali njene besede na predstavitvi slikanice Tina in 
medvedja moč. Foto: Andraž Gombač
Partner in nekdanji trener Tine Maze Andrea Massi je v intervjuju za spletni portal MMC dejal, da so mediji napačno interpretirali njene besede na predstavitvi slikanice Tina in medvedja moč. Foto: Andraž Gombač

LJUBLJANA > “Sam nisem slišal, da bi najavila konec kariere. Mediji ste slabo interpretirali izjavo. Le otroku je odgovorila, da bi se po premoru težko vrnila, sprejela pa še ni nobene odločitve,” je povedal za MMC.

“Osem let sem jaz skrbel za treninge in za tekme, pri tej odločitvi pa se mi zdi samoumevno, da se ne vmešavam. Gre tudi za znak spoštovanja. Ima le moj nasvet, da bo morala, če bo nadaljevala, to narediti na polno, ker ni kateri koli smučar, ampak Tina Maze, ki je izpolnila vse cilje, razen slalomskega globusa,” je dodal.

Kako hitro bi Tina Maze ujela vrhunsko pripravljenost? “Zelo hitro. Vsemu svetu je pokazala, kaj pomeni biti fizično pripravljen do popolnosti in brez dvoma bi to ponovila. Je pa vprašanje, ali bi tekmovala v vseh disciplinah. Tu se verjetno ne bi strinjala, saj bi Tina najbrž želela tekmovati le v hitrih disciplinah, jaz pa bi ji svetoval tehnični disciplini,” odgovarja Massi in dodaja, da “Kar se tiče smučarske kariere, sem z njo zadevo končal. Upam, da me ne bo, če nadaljuje kariero, prosila, naj to storim tudi jaz.”

Spletno uredništvo


Najbolj brano