Koprčani premagali Krko

Na zaključni turnir četverice pokala Slovenije se je uvrstila ekipa RD Koper 2013, ki je doma premagala ekipo MRK Krka. Tekma se je končala z rezultatom 31:30. Srečanje je odločil Nino Grzentič po izteku rednega igralnega časa s strelom z devetih metrov.

Na zaključni turnir četverice pokala Slovenije se je uvrstila   ekipa RD Koper 2013. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Na zaključni turnir četverice pokala Slovenije se je uvrstila ekipa RD Koper 2013. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KOPER > Po Svišu je v Bonifiki v pokalni tekmi padla tudi novomeška ekipa - Koper : Krka 31:30 (15:15). S četrtfinalno zmago, ki jo je ekipi z izjemnim izvajanjem devetmetrovke ob izteku igralnega časa priigral Nino Grzentič, so Koprčani stopili ob bok Celju PL, Gorenju in Dolu Hrastnik, ki so udeleženci zaključnega turnirja. Ta bo konec marca. Z nekaj sreče pri žrebu bi lahko Koprčani zaigrali celo v finalu. Uspeh utegne vzpodbuditi vodstvo koprskega kluba, da se bo morda vendarle potegovalo tudi za izvedbo zaključnega turnirja.

Tekmo v Bonifiki si je ogledalo največ gledalcev to sezono, Koprčani pa so po obisku fenomen med vsemi slovenskimi ligaši. Tekma je bila izenačena, gostje so v drugem polčasu vodili že za štiri zadetke, na koncu pa vseeno izgubili. Vključno z odločilnim zadetkom je Grzentič dosegel osem golov, po štirikrat so bili uspešni Krečič, Gorela, Sokolič in Bratkovič. Koprčane v soboto čaka še prvenstveno gostovanje v Veliki Nedelji, potem pa nekoliko daljši premor do 7. februarja.

NR


Najbolj brano