Koprčani ob zmagi v 2. krogu potujejo v Turčijo ali Gruzijo

Po žrebu predkroga lige prvakov je krovna evropska nogometna zveza (Uefa) v Nyonu opravila še žreb 3. predkroga evropske lige. Koprčani, ki imajo od obeh slovenskih ekip po polovici tekmovanja v 2. krogu boljše izhodišče, bodo, če bodo uspešni, tekmovanje nadaljevali bodisi pri turškem Bursasporu ali gruzijskem Čihurju Sačhereju.

Koprčani imajo po prvih tekmah 2. predkroga dobro izhodišče, saj so v gosteh z 2:1 premagali Nefči Baku, povratna tekma bo v Kopru 24. julija Foto: Rok Maver
Koprčani imajo po prvih tekmah 2. predkroga dobro izhodišče, saj so v gosteh z 2:1 premagali Nefči Baku, povratna tekma bo v Kopru 24. julija Foto: Rok Maver

NYON > Koprčani imajo po prvih tekmah 2. predkroga dobro izhodišče, saj so v gosteh z 2:1 premagali Nefči Baku, povratna tekma bo v Kopru 24. julija.

Slabše kaže Goričanom, saj so prvo tekmo v gosteh pri norveškem Moldeju izgubili z 1:4. Če bodo na koncu vendarle uspešni, pa jih v 3. predkrogu čaka zmagovalec dvoboja med albanskim Lačijem (ta je v 1. predkrogu izločil velenjski Rudar) ter ukrajinsko Zorjo Lugansk.

STA


Najbolj brano