Izolani so si priigrali “le” remi

Rokometaši Istrabenz Plinov Izole in Dobove so se v 5. krogu 1. NLB Leasing lige razšli z neodločenim rezultatom 25:25 (14:13).

 Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Foto: Tomaž Primožič/Fpa

IZOLA > Izola je v petem krogu gostila Dobovo, ekipo, s katero sta v štirih prvenstvenih tekmah zbrali po dve točki, nič drugače pa ni po sinočnji tekmi, ki se je končala z neodločenim izidom 25:25.

Športna dvorana, sodnika: Turnšek (Celje) in Štrigl (Velenje). Istrabenz Plini Izola: Gregorič, Jurič 3, Čolič, Božič 6 (2), Stepančič 2, Selišnik, Žgavec, Čosić 1, Kecman, Vončina, Vukovič 2, Gjerek 4, Velkavrh 7, Konig, Matijašević, Madžarević. Dobova: Vojin 2, Miklavič 9 (5), Zagran 5, Stajnko, Rožman 1, Humek, Toporišič, Baznik, Kučič 1, Supančič, Koprivc 1, Mlakar 1, Hotko 5, Blaževič. Sedemmetrovke: Istrabenz Plini Izola 3 (2), Dobova 6 (5). Izključitve: Istrabenz Plini Izola 10, Dobova 14 minut.

Domači so le z izjemo začetka, saj so prvi gol dali gosti, celoten prvi polčas vodili. Tudi na začetku drugega dela je bilo enako, Dobovčani pa so izid poravnali na 18:18. Nato so povedli, vodili še z 20:19, zatem pa so Izolani spet prišli v vodstvo. V končnici je po izidu 24:24 do prednosti prišla Dobova, vendar je Izolanom uspelo iztržiti točko.

Prvi strelec tekme je bil Tomaž Miklavčič z devetimi goli, pet jih je dal iz sedmih metrov, na drugi strani se je s sedmimi goli izkazal Andraž Velkavrh.

Izolani bodo naslednjo tekmo igrali čez teden dni v Mariboru, Dobova bo dan kasneje gostovala pri Urbanscape Loki.

STA


Najbolj brano