Izolani še vedno brez zmage

Rokometaši Urbanscapa Loke so v 21. krogu lige NLB v gosteh premagali Istrabenz pline Izolo s 27:26 (15:14).

Izolski rokometašii Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Izolski rokometašii Foto: Zdravko Primožič/Fpa

IZOLA > Rokometaši Istrabenz Plinov Izole so po 21. krogu še vedno brez zmage oziroma točke v tej sezoni državnega prvenstva, čeprav so bili včeraj proti Urbanscape Loki blizu vsaj točki.

Prvič je katera od ekip za dva gola povedla v 10. minuti, ko je semafor v dvorani kazal 6:4 v korist domačinov. Gosti so v 20. minuti vodili z 10:9, z golom prednosti pa odšli na veliki odmor. V 33. minuti je Urbanscape Loka povedla s tremi goli, v 47. minuti zaostajala za en gol (20:21), pa spet vodila. Patrick Čolić je v 59. minuti še izenačil, junak tekme pa je z golom v 60. minuti postal Aleks Kavčič.

Prvi strelec tekme je bil Grega Jamnik z devetimi goli, a jih je šest dal izza črte sedmih metrov.

Škofjeloška ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 1. marca, gostila Riko Ribnico, izolska pa bo v soboto, 4. marca, gostovala v Novem mestu.

* Športna dvorana, sodnika: Kavalar (Celje) in Vidic (Ljubljana).

* Istrabenz Plini Izola: Gregorič, Jurič 4, Stopar 1, Beganovič 5, Mičović, Čolić 3 (2), Žgavec 3, Logar, Smej, Puhanič, Vuković 6, Korošec, Poberaj 1, Radojević 3, König, Madžarević.

* Urbanspace Loka: Šibanc 2, U. Pipp, Kavčič 4, Štremfelj, Cingesar 2, Bradeško 2, Damian, Panjtar, Jeseničnik, M. Pipp, Bergant, Jesenko 4, Plestenjak, Maček 4, Vrbinc, Jamnik 9 (6).

* Sedemmetrovke: Istrabenz plini Izola 2 (2), Urbanscape Loka 6 (6).

* Izključitve: Istrabenz plini Izola 4, Urbanscape Loka 4 minute.

* Rdeči karton: /.

STA


Najbolj brano