Istrabenz Plini Izola - Urbanscape Loka 26:30

Rokometaši Urbanscapa Loke so v tekmi 17. kroga 1. NLB Leasing lige v gosteh premagali Istrabenz Pline Izolo s 30:26 (15:11).

Izolani bodo 20. februarja  gostovali v Dobovi. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Izolani bodo 20. februarja gostovali v Dobovi. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

IZOLA > Odločitev o zmagovalcu je v Izoli padla na začetku drugega polčasa, ko so si gostje priborili deset golov naskoka, domači so do konca še znižali, niso pa mogli ogroziti zmage Škofjeločanov.

Športna dvorana, sodnika: Sok (Ormož), Smolko (Gornja Radgona).
Istrabenz Plini Izola: Gregorič, Štavar, Jurič 3, Čolić, Božič 7 (3), Zorič-Stepančič 1, Žgavec 3, Čosić 2, Redžič 1, Vukovič 2, Velkavrh 5.
Urbanscape Loka: A. Vrbinc, Panjtar, M. Vrbinc 1, Rakovec, Bogdanič-Jenko 6 (1), Kavčič 6, Štremfelj 4, Dolenec 3, Cingesar 4, Bradeško 3, Rant, Rebič 1, Kete 2.
Sedemmetrovke: Istrabenz Plini Izola 4 (3), Urbanscape Loka 1 (1).
Izključitve: Izola 8, Urbanscape Loka 8.
Rdeči karton: /.

Že v prvem delu so domači neuspešno lovili tekmece. Loka je po začetnem vodstvu s 5:1 brez večjih težav zadrževala prednost, Izola pa bližje kot do 8:11 ni prišla.

Ko je bilo v 38. minuti na semaforju že 11:21, je bilo jasno, da je zmagovalec že znan. Domači so nato sicer še prišli do znižanja, toda šele ob koncu tekme, ko je bilo že prepozno za preobrat.

Najbolj razpoložen pri domačih je bil s sedmimi goli Peter Božič, po šest pa sta jih za zmagovalce dosegla Tim Bogdanič-Jenko in Aleks Kavčič.

Škofjeločani bodo 20. februarja v naslednjem krogu gostili Slovan, Izola pa bo isti dan gostovala v Dobovi.

STA


Najbolj brano