Identična koprska poraza

V prvi teniški ligi nastopa sedem ekip, ki igrajo v dveh skupinah. Najboljši dve se bosta uvrstili v play-off, ki bo odločil o državnem ekipnem prvaku.

Marko Lazić (TK Avtoplus Koper) se je na Bonifiki zelo dobro 
upiral Aljažu Radinskemu (ŽTK Maribor)
Marko Lazić (TK Avtoplus Koper) se je na Bonifiki zelo dobro upiral Aljažu Radinskemu (ŽTK Maribor)  

KOPER > V skupini B je nastopila edina primorska ekipa, TK Avtoplus Koper, ki je odigrala dva dvoboja. Najprej so Kopčani gostovali na Ptuju in izgubili proti TK Terme Ptuj z 2:5. Zmagi za Koper sta priborila Jan Tavčar in dvojica Jan Vehovec-Jan Tavčar. Včeraj so na Bonifiki gostovali aktualni državni prvaki ŽTK Maribor z Aljažem Radinskim na čelu in tudi oni Koprčane premagali s 5:2. Aljaž Radinski, četrtfinalist nedavnega ATP challengerja v Portorožu, se je za zmago pošteno namučil, saj je odpor Marka Lazića strl šele po treh urah dvoboja z rezultatom 6:3, 6:7(0), 6:1. Edino posamično zmago za Koper je dosegel Jan Tavčar, uspešna je bila tudi dvojica Jan Vehovec-Jani Tomulič.

TK Avtoplus Koper : ŽTK Maribor 2:5. Posamezno - Marko Lazić : Aljaž Radinski 3:6, 7:6(0), 1:6; Jan Vehovec-Matej Leljak 1:6, 7:6(5), 4:6; Jan Tavčar : Jure Frank 7:5, 6:3; Jani Tomulič- Domen Gostinčar 4:6, 6:7(3); Jan David : Mitja Zajšek 0:6, 3:6. Dvojice - Lazić-Tavčar : Radinski-Frank 4:6, 5:7; Jan Vehovec-Jani Tomulič : Leljak-Gostinčar 0:6, 3:6.

RN


Najbolj brano