Ibrahimović: Jaz se bom odločil, kdaj bom končal in nihče drugi

Po hudi poškodbi kolena na četrtkovi tekmi evropske lige so mnogi švedskemu zvezdniku Manchester Uniteda Zlatanu Ibrahimoviću napovedali konec kariere. Toda 35-letnik se ne namerava posloviti, poudarja, da se bo vrnil še močnejši.

Zlatan Ibrahimović Foto: Wikipedia/Ardfern
Zlatan Ibrahimović Foto: Wikipedia/Ardfern

LONDON > Zlatan Ibrahimović, ki si je kolenske vezi poškodoval na povratni tekmi četrtfinala evropske lige proti Anderlechtu, je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo poškodovanega kolena.

“Najprej vsem hvala za podporo. Ni novica, da sem se poškodoval, zaradi česar me kar nekaj časa ne bo v nogometu. Toda to bom prebrodil tako kot vse drugo in se vrnil še močnejši. Že doslej sem igral z eno nogo, torej to ne bi smelo predstavljati težav,” je v svojem slogu ob fotografiji zapisal nogometni veteran, ki je v dresu Uniteda v tej sezoni dosegel 28 zadetkov.

“Nekaj je gotovo. Jaz se bom odločil, kdaj bom končal in nihče drugi. Ni variante, da bi zdaj obupal. Kmalu se vidimo,” je dodal Ibrahimović, ki je s svojimi igrami in zadetki dvomljivcem zaprl usta po prestopu iz Paris St. Germaina.

United je tudi po Švedovi zaslugi še vedno v igri za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. Na lestvici elitne angleške lige ima le točko zaostanka za četrtouvrščenim Manchester Cityjem. Mestna tekmeca pa medsebojni dvoboj čaka ta četrtek.

STA


Najbolj brano