Guardiola zavrnil govorice, da po koncu sezone odhaja v Manchester City

Španski nogometni trener Josep Guardiola je na današnji novinarski konferenci pred torkovo povratno polfinalno tekmo evropske lige prvakov med nemškim Bayernom in špansko Barcelono odločno zavrnil govorice, da bo po koncu sezone zapustil bavarsko prestolnico in prevzel angleški Manchester City.

Pep Guardiola Foto: Wikipedia
Pep Guardiola Foto: Wikipedia

MÜNCHEN > “Že 200 milijonkrat sem dejal, da imam veljavno pogodbo z Bayernom do konca sezone 2015/16 ter jo mislim oddelati do konca. To je to. Nisem tukaj, da bi bil najboljši trener na svetu, to je navadno sranje. Pri Bayernu sem zadovoljen, a jaz le pomagam, ključno vlogo imajo igralci,” je na današnji novinarski konferenci pred torkovo tekmo z Barcelono v Münchnu nekoliko jezno in odločno dejal Pep Guardiola.

Barcelona je na prvi polfinalni tekmi lige prvakov na domačem stadionu Camp Nou premagala Bayern s 3:0, torkova povratna tekma v Münchnu pa se bo pričela ob 20.45.

Nekateri mediji so zapisali, da je bogati otoški klub 44-letnemu katalonskemu strokovnjaku ponudil kar 22 milijonov evrov vredno letno pogodbo. Nekdanji igralec Bayerna in Manchester Cityja ter nemške reprezentance Dietmar Hamann, ki je strokovni sodelavec televizijske hiše Sky, pa je dejal, da so po njegovih informacijah pogovori med vodilnimi možmi Manchester Cityja in Guardiolo zelo resni in da bo prihodnjo sezono že vodil angleško ekipo.

STA


Najbolj brano