Gol Velikonje

V 25. krogu prve belgijske lige je zadnji Lierse na gostovanju pri Zulte-Waregemu zmagal s 3:2. Etien Velikonja je v 27. minuti Lierse z bele točke povedel v vodstvo in odigral vso tekmo.

Etien Velikonja
Etien Velikonja 

LIERSE > Andraž Struna je v prvi grški ligi odigral vseh 90 minut za Pas Giannino, ki je na gostovanju pri Lavadiakosu zmagala z 2:1.

Na Hrvaškem je odpadel jadranski derbi med Rijeko in Hajdukom, saj se gostje zaradi snega niso mogli prebiti do Reke. Splitčani sicer po nenadnem odstopu Igorja Tudorja iščejo novega trenerja, resen kandidat pa ostaja italijanski Slovenec Edy Reja iz Ločnika, ki je pred leti kratek čas že vodil dalmatinsko moštvo.

V italijanski serie B je vodilni Carpi z Aljažem Struno vso tekmo (donedavnega branilca Gorice Marca Modola še ni bilo v ekipi) na gostovanju pri Trapaniju remiziral brez golov. Enej Jelenič je ob zmagi Livorna s 5:2 nad Barijem v igro vstopil v 84. minuti in podal za zadnji gol zmagovalcev. Vratar Jan Koprivec je bil na klopi Perugie ob porazu v Vicenzi z 1:3. Maks Barišić v dresu Catanie ni nastopil, saj je bila tekma z Modeno odpovedana.

V drugi nemški ligi je Goran Šukalo sedel na klopi Greuther Fürtha, ki je doma z 0:1 klonil proti vodilnemu Ingolstadtu.

V drugi škotski ligi je Nejc Praprotnik ob domačem porazu Livingstona z 2:3 proti Heartsu igral zadnjih sedem minut.

PM


Najbolj brano