Gol Dediča, debi Freliha

V prvem krogu nemškega pokala so zaigrali trije Primorci. Zlatko Dedić je pri zmagi FSV Frankfurta pri Dynamu iz Berlina zadel v 44. minuti. S soigralci je slavil 2:0, igral je do 66. minute.Tim Matavž je v dresu Ausburga odigral vso tekmo. Po podaljških je Augsburg s 3:1 izločil nižjeligaša Elversberg.Goran Šukaloje za Greutrer Fuerth, ki je z 0:1 klonil proti Aueju, igral do 66. minute.

Boštjan Frelih
Boštjan Frelih 

BERLIN > V prvi poljski ligi je Saša Aleksander Živec igral do 93. minute ob zmagi Piast Gliwic z 2:1 na gostovanju pri Cracovii. Tam je nekdanji Koprčan Miroslav Čovilo igral vseh 90 minut. Miha Mevlja je odigral vso tekmo romunskega prvenstva, ki jo je njegov Dinamo iz Bukarešte proti ekipi iz Temišvarja dobil z 2:1. Debi je med češko elito doživel nekdanji igralec Gorice in Adrie Boštjan Frelih. 22-letni branilec je v tretjem krogu za Zbrojovko, ki je v Brnu z 1:0 premagala Slavio iz Prage, odigral vso tekmo.

V drugi avstrijski ligi je Patrik Eler odigral vseh 90 minut ob prvem porazu celovške Austrie. Lask Linz je bil boljši z 2:0. PM


Najbolj brano