Finale nogometnega pokala znova na Bonifiki

Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so na današnji seji odločili, da bo finale slovenskega pokalnega tekmovanja še tretje leto v nizu gostila koprska Bonifika. Finale bo 20. maja, ta dan pa bosta na sporedu tudi finale ženskega in mladinskega pokala.

Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so na današnji seji odločili, da bo finale slovenskega pokalnega tekmovanja še tretje leto v nizu gostila koprska Bonifika. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Člani izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije so na današnji seji odločili, da bo finale slovenskega pokalnega tekmovanja še tretje leto v nizu gostila koprska Bonifika. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

BRDO PRI KRANJU > V pokalnem tekmovanju sezone 2014/15 so ostala še štiri moštva, v finalu pa se bosta pomerila boljša iz para Domžale - Koper in Celje - Maribor. Mariborčani in Celjani so se pred dvema letoma prvi pomerili na finalu na Bonifiki, lovoriko so takrat osvojili vijoličasti. Leto pozneje sta se pomerila še Gorica in Maribor, uspešnejši pa so bili Primorci.

Na Brdu pri Kranju so na 27. seji izvršnega odbora NZS tudi odločili, da bodo zaostalo tekmo prve lige Telekom Slovenije med Olimpijo in Mariborom odigrali 8. aprila, potrdili pa so tudi selektorje ženskih reprezentanc: članice bo še naprej vodil Damir Rob, ekipo U19 bo vodila Petra Mikeln, ekipo U17 pa Tina Kelenberger. Vse tri so imenovali za obdobje od 1. januarja 2015 do 30. novembra 2016.

STA


Najbolj brano