Enajsti gol Velikonje

V švicarskem prvenstvu je Lugano remiziral v Vaduzu (1:1). Domen Črnigoj je igral od 58. minute. Andraž Struna je pri porazu Pas Giannine pri atenskemu Panioniosu (0:2) v prvi grški ligi sedel na klopi.

Etien Velikonja
Etien Velikonja 

Saše Aleksandra Živca spet ni bilo v moštvu Piasta iz Gliwic, ki je doma s 3:0 premagal Chorzow. V drugi ligi je Dejan Žigon pri remiju Olimpie proti Bytowu (1:1) igral od 68. minute.

V drugi španski ligi je nekdanji Koprčan Matej Pučko odigral ves drugi polčas za vodilno Osasuno, ki pa je doma z 1:2 izgubila proti Alcorconu.

V drugi nemški ligi je Goran Šukalo odigral celotno srečanje za Greuther Fürth, ki je doma z 2:4 klonil proti Kaiserslauternu.

Etien Velikonja je v drugi belgijski ligi dosegel že enajsti gol v sezoni. Pri domačem remiju Liersa proti Virtonu (1:1) je v 46. minuti izenačil in postavil končni izid. Odigral je vso tekmo.

V italijanski serie B je Livorno kljub menjavi trenerja doma z 0:1 izgubil z Novaro. Enej Jelenič je igral do 74. minute.

Patrik Eler je v zadnjem jesenskem krogu druge avstrijske lige ob remiju celovške Austrie proti salzburškemu Lieferingu (0:0) igral do 81. minute. Eler je z desetimi zadetki četrti strelec tekmovanja. PM


Najbolj brano