Dvoboj najslabših napadov

So po 10. septembru, ko je padlo Krško, danes razglašeni kozli sposobni znova okusiti slast zmage na domačem igrišču?

 So po 10. septembru, ko je padlo Krško, danes   razglašeni 
kozli sposobni znova okusiti slast zmage na domačem 
igrišču?
So po 10. septembru, ko je padlo Krško, danes razglašeni kozli sposobni znova okusiti slast zmage na domačem igrišču? 

KOPER > Odgovor na retorično vprašanje iz tekme v tekmo zanima vedno manj nogometnih privržencev v Istri, saj je v njih splahnelo zaupanje v ekipo, še bolj pa v modro klubsko vodstvo. Tekmec naj bi bil po meri, saj na Bonifiko ob 16. uri prihaja predzadnji Aluminij. A papir pravi eno, praksa pa zna biti drugačna.

Gostje so v kriznem obdobju, saj v zadnjih treh tekmah niso zatresli mrež tekmecev, prejeli pa so kar deset zadetkov. S Koprčani imajo stično točko: obe ekipi imata prvi in tretji najslabši napad v ligi. Aluminij je uspel doseči 13 golov, pred njimi so celo zadnje Radomlje (14), potem pa že sledi Koper s 17. zadetki. Aluminij je na prvem letošnjem medsebojnem dvoboju padel v končnici po zadetku Jake Štromajerja, ki je po tekmi z Gorico kljub vsem odsotnostim v Mariboru izpadel iz postave, čeprav naj ne bi bil poškodovan. Aluminij je bil sicer “krivec” za zamenjavo prejšnjega (pomočnika) trenerja Milana Obradovića po remiju brez zadetkov v 11. krogu lige v Kidričevem.

A od takrat ni šlo na bolje. Kozli so v sedmih tekmah premagali le Radomlje, trikrat zmagali in trikrat igrali neodločeno, vmes pa še pospešeno izgubljali igralce, pretežno zaradi poškodb. Morda se bo kdo vrnil v kader za današnjo tekmo - v Mariboru je bilo trenerju Igorju Pamiću na voljo le 17 igralcev. RM


Najbolj brano