Cristiano Ronaldo za Corinthians ali Flamengo?

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v pogovoru za brazilski tednik IstoE govoril tudi o možnih načrtih po koncu plodnega sodelovanja s španskim Realom iz Madrida.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v pogovoru za brazilski tednik IstoE govoril tudi o možnih načrtih po koncu plodnega sodelovanja s španskim Realom iz Madrida. Foto: Wikipedia
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v pogovoru za brazilski tednik IstoE govoril tudi o možnih načrtih po koncu plodnega sodelovanja s španskim Realom iz Madrida. Foto: Wikipedia

SAO PAULO > Devetindvajsetletni Cristiano Ronaldo ni izključil možnosti, da bi pred koncem profesionalne nogometne poti zaigral tudi za katerega od brazilskih klubov.

Najboljšemu nogometašu minulega leta v izboru Mednarodne nogometne zveze Fifa bi se z igranjem nogometa za katerega od najboljših brazilskih klubov izpolnila ena od velikih še neizpolnjenih želja.

“V Braziliji imam veliko prijateljev, tu se počutim kot doma, Brazilija mi je vedno bila zelo pri srcu. Po koncu pogodbenih obveznosti z Realom bi si seveda želel enkrat zaigrati v brazilskem prvenstvu, v dresu katerega od največjih brazilskih klubov, kot sta denimo Corinthians ali Flamengo,” je za brazilski tednik dejal Ronaldo, po koncu razmerja z rusko lepotico Irino Shayk po novem samski.

Ronaldu bo pogodba z Realom potekla ob koncu sezone 2018, za katerega igra že od leta 2009, ob ob izteku pogodbe z Realom bo star 33 let.

STA


Najbolj brano