Celje drevi v Hrpeljah

Po zmagi (27:20) Koprčanov v Šmartnem ter včerajšnjem obračunu med Krimom-Olimpijo in trebanjskim Trimom je danes je na sporedu še preostalih šest tekme osmine finala tekmovanja za slovenski pokal.

 Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Foto: Tomaž Primožič/Fpa

HRPELJE > Za primorske ljubitelje rokometa bo najbolj zanimivo srečanje v hrpeljski Modri dvorani, kamor ob 18. uri prihaja najboljša slovenska ekipa - celjska Pivovarna Laško. Domači tretjeligaš se bo Celjanom zoperstavil po svojim močeh, a na kakšno presenečenje, v slogu tistih iz prvih let po osamosvojitvi, tokrat ni moč računati. “Takrat so bili drugi časi, Jadran je imel drugačne ambicije. Sedaj sicer nestrpno čakamo na to tekmo, a se obenem zavedamo kakovostne razlike med moštvoma. Manjkata nam poškodovana Aleks Starčič in Tomaž Ponikvar, ostali so pred današnjim dvobojem nared. Vsi smo navdušeni zaradi prestižnega nasprotnika, pričakujemo tudi veliko gledalcev in polne tribune,” je bil kljub “misiji nemogoče” dobro razpoložen trener članske ekipe Jadran 2009 Hrpelje Kozina Konrad Božeglav.

Ostali pari osmine finala finala so: Branik Maribor : Urbanscape Loka, Riko Ribnica : Sevnica, Dobova: Slovenj Gradec 2011, Krško: Mokerc-Ig in Dol TKI Hrastnik : Brežice.SJ


Najbolj brano