Brumen mož odločitve

Po dveh zaporednih nastopih na zaključnem turnirju rokometnega pokala se je letošnja pot rokometašev Kopra končala v osmini finala pokalnega tekmovanja.

Po dveh zaporednih nastopih na zaključnem turnirju rokometnega pokala se je letošnja pot rokometašev Kopra 
končala v osmini finala pokalnega tekmovanja. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Po dveh zaporednih nastopih na zaključnem turnirju rokometnega pokala se je letošnja pot rokometašev Kopra končala v osmini finala pokalnega tekmovanja. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

VELENJE > Koprčani so se spomladi še merili v finalu pokalnega tekmovanja, v novi sezoni pa so svojo pot končali danes v Velenju, kjer je bilo boljše domače Gorenje. Rezultat je bil vso tekmo tesen.

Gorenje : RD Koper 29:26 (15:14)
Rdeča dvorana, gledalcev 500, sodnika Kavalar in Leskovec.
Gorenje Velenje: Baznik, Ferlin, Zaponšek, Cehte 2, Medved 7, Ovniček 5, Pajt, Levc 2, Stojnič, Toskić 1, Potočnik 6, Golčar, Mazej, Kleč 1, Nosan, Brumen 5. Trener: Borut Plaskan.
RD Koper 2013: Vončina, Vran, E. Jovičić, Grzentič 2, S. Jovičić, Vlah 2, Krečič 5, Matijašević, Gašperšič, Moljk, Rapotec 3, Smolnik 7, Sokolič 1, Planinc 2, Bratkovič 4. Trener: Zoran Jovičić.
7-metrovke: Gorenje 3, RD Koper 7; izključitve: Gorenje 2 minuti, Koper 4 minute.

Koprčani so največ vodili za dva zadetka v 20. minuti (8:10) po zadetkih Adama Bratkoviča in Uroša Rapotca, tik pred iztekom prvega polčasa pa je za novo tesno vodstvo domačih zadel njihov stari znanec Matjaž Brumen.

Tudi v nadaljevanju so gledalci lahko spremljali bojevito predstavo, v kateri so si gostitelji prav prek Brumna dve minuti pred koncem zagotovili odločilne tri zadetke prednosti. V drugi včerajšnji tekmi je Celje izločilo Ormož s 43:28. RM


Najbolj brano