Bonifika vabi na turnir

V minulih dneh sta se v dvoranskem nogometu nadaljevali prvenstvi v drugi državni ligi in v ligi obalnih veteranov, v soboto pa bo turnir na Bonifiki.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > V drugi državni futsal ligi je v drugem krogu od obeh primorskih predstavnikov edino točko osvojil Gorica Futsal klub, ki je v drugem polčasu v Oplotnici s Kebljem celo vodil, v končnici pa je le remiziral s 3:3. Za Novogoričane sta zadela Marko Jeremić in dvakrat Asmir Sukanović - tudi za vodstvo z 3:2. Ajdovski Kix je prvo točko v prvenstvu zapravil s prejetim golom v zadnjih sekundah. FK Dobrepolje je bil boljši s 4:3. Za Ajdovce so bili uspešni Klemen Žonta (za vodstvo 0:1 in izenačenje na 3:3) in Tomaž Česnik.Ajdovci so konec tedna prosti, Gorica pa bo jutri ob 20.30 doma v pokalu igrala z Benediktom.

Vrstni red - Stripy, Ivančna Gorica po 6, Kebelj, Dobrepolje po 4, Ptuj, Velike Lašče po 3, Gorica Futsal Klub 2, Logatec, Kix, Mlinše po 0.

Tudi v Ligi obalnih veteranov, ki vsako soboto s pričetkom ob 13.30 poteka v dvorani na Škofijah, so odigrali drugi krog, po katerem je vodstvo prevzel Bronx. Izidi - Izolani : Santa Lucija 0:3 (0:0), Black & White : Circolo 3:3 (1:1), Šmarje: Bronx 0:1 (0:1), Bruhoti : ŠD Luka 1:3 (0:1), Olmo : Primorci 3:2 (1:1). Vrstni red - Bronx, Luka po 6, Black & White, Circolo po 4, Bruhoti, Olmo, Santa Lucija po 3, Izolani, Primorci, Pub 33 in Šmarje po 0.

Konec tedna v slovenski Istri ne bo živahno le na Škofijah, temveč tudi v koprskem ŠRC Bonifika, kamor prihaja tretji turnir Unionove vseslovenske serije Živijo mali nogomet. Tekmovanje bo trajalo od 8. do 21. ure, naslednji primorski turnir pa bo 29. oktobra v Rožni Dolini pri Novi Gorici. IM


Najbolj brano