Ibrahimovićev agent: Karlsson je naredil veliko napako

Nekdanji atletski trener Ulf Karlsson je obtožil švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, da je med leti 2004 in 2006, ko je nosil dres italijanskega Juventusa, jemal prepovedana sredstva. Nogometni as se na obtožbe osebno še ni odzval, zato pa je za veliko napako Karlssonovo izjavo označil Ibrahimovićev agent Mino Raiola.

Nekdanji atletski trener Ulf Karlsson je obtožil švedskega 
nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, da je med leti 
2004 in 2006, ko je nosil dres italijanskega Juventusa, jemal 
prepovedana sredstva.
Nekdanji atletski trener Ulf Karlsson je obtožil švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, da je med leti 2004 in 2006, ko je nosil dres italijanskega Juventusa, jemal prepovedana sredstva. 

GöTEBORG > “Ta človek (Karlsson) je naredil veliko napako,” je dejal agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola v izjavi za švedski tabloid Expressen. Takšna izjava pa je presenetila tudi direktorja švedske reprezentance Larsa Richta. Njegove obtožbe je švedska nogometna zveza že označila za absurdne. Kot vse kaže, bo Ibrahimović skušal po sodni poti zaščiti svoje dobro ime in ugled z dopingom neomadeževanega nogometaša.

Karlsson je obtožil švedskega nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, da je med leti 2004 in 2006, ko je nosil dres italijanskega Juventusa, jemal prepovedana sredstva. “Ibrahimović je v šestih mesecih pridobil deset kilogramov, to je nemogoče za takšno obdobje. Prepričan sem, da jemal prepovedana poživila. Tudi drugi švedski igralec Ekdal je pridobil osem kilogramov,” je za švedski Sport Bladet dejal nekdanji švedski atletski trener, ki svojih torkovih izjav še ni umaknil ali preklical, češ da gre njegovo izjavo povezovati s splošno razpravo o dopingu v športu in takratno prakso, ki so jo izvajali v Juventusu.

STA


Najbolj brano