Alpince bo začasno vodil Blaž Lešnik

Smučarska zveza Slovenije je na današnji 14. izredni seji izvršilnega odbora določila koordinatorja za vodenje panoge po razrešitvi predsednika zbora in odbora panoge za alpsko smučanje Dušana Goriška. Alpince bo začasno vodil Blaž Lešnik.

Blaž Lešnik
Blaž Lešnik 

LJUBLJANA > Dušan Gorišek po nedavni izredni seji ni več predsednik zbora in odbora panoge za alpsko smučanje. Danes je dobil začasnega naslednika, v vlogi koordinatorja alpske panoge bo Blaž Lešnik, član izvršilnega odbora SZS in tudi predsednik Združenja učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije (ZUTS).

V tej vlogi bo Lešnik predvidoma do konca sezone, na današnji seji so namreč sklenili, da bodo nove volitve izpeljali čim prej oziroma najpozneje po koncu sezone 2014/15.

“Blaž Lešnik je prevzel vodenje panoge, za njim glavna trenerja usklajujeta delovanje. Njegova glavna naloga bo, da to sezono spravimo do konca, volitve pa bomo izpeljali čim prej. Blaž Lešnik je bil doslej član izvršilnega odbora, je pa tudi predsednik ZUTS, ki je z več kot 3500 člani najbolj primerna in izkušena organizacija na tem področju,” je dogajanje na današnji seji IO SZS povzel njen direktor Jurij Žurej.

STA


Najbolj brano