“Za prihodnost Puntarja se ni bati”

Izkušeni kapetan Puntarja Igor Kragelj je v končnici zadnjega ligaškega obračuna sezone proti Škofjotom prevzel vlogo vratarja v polju in poskrbel za zmagoviti zadetek.

Igor Kragelj Foto: Picasa
Igor Kragelj Foto: Picasa

ŠKOFIJE > “Zelo težko igramo proti ekipam, ki skušajo umiriti ritem igre. V ekipi imamo veliko mladih fantov, ki lahko ogromno pretečejo in agresivno pritiskajo na nasprotnika. Domači nogometaši so se čvrsto postavili v obrambi in bili zelo odločni v dvobojih. S takšnim načinom igre smo imeli precej težav,” je po dvoboju povedal Igor Kragelj, ki je priznal, da je imelo njegovo moštvo tudi malce sreče: “Bronx bi lahko že v prvih desetih minutah dosegel kakšen zadetek, a smo vendarle mi prvi zatresli mrežo in bili bolj zbrani tudi v končnici. Trenirali smo igro z vratarjem v polju in na ta način prišli do zmage, čeprav moramo priznati, da smo imeli le nekaj trenutkov prej precej sreče.”

> Ste imeli pred dvobojem, ki za vaše moštvo ni odločal o ničemer, težave z motivacijo?

“Po dolgem času se je tekma vendarle obrnila v našo korist. Izgubili smo kar nekaj tekem, čeprav smo bili boljše moštvo. Želeli smo si te zmage, na zmagovit način pa želimo odigrati tudi zadnjo tekmo v sezoni. Čeprav nimamo več možnosti za nastop v končnici, bomo skušali po najboljših močeh igrati do konca in s tem postaviti dobre temelje za naslednjo sezono.”

> Bo končno peto mesto zadovoljilo vaše tekmovalne apetite?

“Če bi nam na začetku sezone kdo ponudil peto mesto, bi bili s tem zelo zadovoljni. Po odličnem začetku so naše ambicije malce zrasle, nato pa smo v drugem delu sezone izgubljali točke proti neposrednim konkurentom in ostali brez mesta v polfinalu. Posledično smo malce razočarani. Ker pa je v ekipi precej mladih fantov, se za uspešno prihodnost Puntarja ni bati.”

SM


Najbolj brano