Van Gaal dela čistko na Old Traffordu

Novi trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, Nizozemec Louis van Gaal, v prihodnji sezoni ne bo računal na sedem igralcev, ki si morajo do konca avgusta najti nove delodajalce.

Novi trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, Nizozemec Louis van Gaal, v prihodnji sezoni ne bo računal na sedem igralcev, ki si morajo do konca avgusta najti nove delodajalce Foto: Wikipedia
Novi trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, Nizozemec Louis van Gaal, v prihodnji sezoni ne bo računal na sedem igralcev, ki si morajo do konca avgusta najti nove delodajalce Foto: Wikipedia

MANCHESTER > Med njimi je tudi Belgijec Marouane Fellaini, ki je lani iz Evertona prestopil za kar 30 milijonov evrov.

Na izhodnih vratih so poleg Fellainija še Nani, Anderson, Rafael, Javier Hernandez, Wilfried Zaha in Will Keane. Japonski reprezentant Šindži Kagava zaenkrat ostaja na Old Traffordu. Po poročanju otoških medijev se je nekdanji nizozemski selektor sestal z vsakim izmed naštetih nogometašev in jim pojasnil svojo odločitev.

ManU je sicer letos poleti za okrepitve porabil 73 milijonov evrov, pripeljal je vezista Athletica Bilbaa Anderja Herrero in Southamptonovega branilca Luka Shawa.

STA


Najbolj brano