Odpustili so ga, ker je nenadzorovan ženskar

Predsednik italijanskega nogometnega kluba Palerma Mauricio Zamparini je prodal reprezentanta Severne Irske Kyla Laffertyja, ki bo v novi sezoni igral za angleški Norwich. Razlog za prodajo je nekoliko neobičajen - Lafferty je po mnenju Zamparinija prevelik ženskar.

“Lafferty je nenadzorovan ženskar, Irec brez pravil. On ni človek, ki v nedeljo počiva, on gre v Milano lovit ženske,” je o Kylu Laffertyju dejal   Mauricio Zamparini Foto: Facebook/Kyle Lafferty
“Lafferty je nenadzorovan ženskar, Irec brez pravil. On ni človek, ki v nedeljo počiva, on gre v Milano lovit ženske,” je o Kylu Laffertyju dejal Mauricio Zamparini Foto: Facebook/Kyle Lafferty

PALERMO > “Lafferty je nenadzorovan ženskar, Irec brez pravil. On ni človek, ki v nedeljo počiva, on gre v Milano lovit ženske,” je za italijanske medije spregovoril Mauricio Zamparini, predsednik kluba, kjer igrajo Slovenci Aljaž Struna, Siniša Anđelković in Armin Bačinović.

“Lafferty ima dve družini in šest otrok. Nikoli ne trenira. Na igrišču je odličen, ker da od sebe vse, kar ima. Kar se tiče obnašanja, to je nenadzorovano. Trener je rekel, naj ga vržem iz ekipe in to pomeni, da lahko odide,” je brez dlake na jeziku dejal Zamparini.

Lafferty je v Palermo prišel pred začetkom prejšnje sezone. Pred italijansko avanturo je igral za švicarski Sion, pred tem pa še za Glasgow Rangers, Burnley in Darlington.

STA


Najbolj brano