Evropi pomahali v slovo

Oba primorska nogometna predstavnika sta se sinoči po povratnih tekmah drugega kroga poslovila iz predtekmovanja evropske lige.

Koprčani  so tekmo proti Nefčiju začeli s  prednostjo 2:1 iz Bakuja, a so pred 2000 optimističnimi  gledalci na Bonifiki v vsakem polčasu prejeli po en zadetek Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Koprčani so tekmo proti Nefčiju začeli s prednostjo 2:1 iz Bakuja, a so pred 2000 optimističnimi gledalci na Bonifiki v vsakem polčasu prejeli po en zadetek Foto: Tomaž Primožič/Fpa

KOPER, NOVA GORICA> Koprčani so tekmo proti Nefčiju začeli s prednostjo 2:1 iz Bakuja, a so pred 2000 optimističnimi gledalci na Bonifiki v vsakem polčasu prejeli po en zadetek. Po porazu z 0:2 so se njihove sanje o napredovanju nekoliko nenadejano razblinile.

Koprčanom je lahko še toliko bolj žal, ker bi v tretjem predkrogu igrali z gruzinsko Cikhuro, ki je izločila favorizirani turški Bursaspor, a so se “darila” veselili gostje iz Azerbajdžana. Novogoričani so se proti Moldeju po porazu na Norveškem z 1:4 hrabro borili in se z neodločenim izidom 1:1 od evropskega tekmovanja tudi dostojno poslovili.

NR


Najbolj brano