Zavod za zaposlovanje odslej z mobilnim portalom

Zavod za zaposlovanje je svojo spletno stran optimiziral in prilagodil mobilnim napravam. Vsakdo, ki bo spletno stran obiskal prek mobilnega telefona, bo avtomatsko preusmerjen na vstopno stran mobilnega portala, kjer mu bodo na voljo različne informacije in storitve, so pojasnili na zavodu.

Zavod  za zaposlovanje je svojo spletno stran optimiziral in prilagodil mobilnim napravam Foto: STA
Zavod za zaposlovanje je svojo spletno stran optimiziral in prilagodil mobilnim napravam Foto: STA

LJUBLJANA > Na mobilnem portalu so na voljo pregled aktualnih programov za iskalce zaposlitve, iskalnik po ukrepih za mlade iskalce zaposlitve v okviru sheme Jamstva za mlade, podprt s strani ministrstva za delo, pregled aktualnih razpisov in povabil za delodajalce, odgovor na pogosta vprašanja o prijavi in odjavi na zavod ter pridobitvi denarnega nadomestila, iskalnik po uradih za delo (uradne ure, kontaktni podatki in zemljevid lokacij zavoda), aktualne novice ter možnost prijave na e-obveščanje.

Uporaba mobilnega portala je omogočena na skoraj vseh mobilnih telefonih in mobilnih operacijskih sistemih, ki omogočajo dostop do spletnih vsebin.

Mobilni portal bodo glede na potrebe uporabnikov v prihodnosti še nadgrajevali in dopolnjevali, so napovedali na zavodu.

Mobilni portal je po njihovih navedbah nastal v okviru projekta Razvoj in promocija storitev ter pripomočkov za vseživljenjsko karierno orientacijo brezposelnih, drugih iskalcev zaposlitve in neaktivnih. Projekt je sofinanciral Evropski socialni sklad.

STA


Najbolj brano