Zastoji na cestah

Zaradi prometnih nesreč, bližajočih se počitnic in praznika ter posledično povečanega prometa se na slovenskih cestah že pojavljajo zastoji. Zastoji so na primorski, štajerski in gorenjski avtocesti.

Zaradi prometnih nesreč, bližajočih se počitnic in praznika ter posledično povečanega prometa se na slovenskih cestah že pojavljajo zastoji Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Zaradi prometnih nesreč, bližajočih se počitnic in praznika ter posledično povečanega prometa se na slovenskih cestah že pojavljajo zastoji Foto: Tomaž Primožič/Fpa

LJUBLJANA > Promet je oviran na primorski avtocesti za Brezovico proti Kopru. Poročajo o zastoju iz smeri zahodne in južne ljubljanske obvoznice, zastoj je nastal tudi na vzporedni regionalni cesti proti Vrhniki.

Na prometno-informacijskem centru sicer zelo gost promet pričakujejo v soboto dopoldne ter v nedeljo popoldne. Povečan promet se pričakuje tudi danes popoldne.

Na štajerski avtocesti je pred predorom Pletovarje proti Mariboru zaradi nesreče zaprt vozni pas, nastal pa je dvokilometrski zastoj.

Štirikilometrski zastoj je tudi na Gorenjskem pred predorom Karavanke proti Avstriji.

Zaradi okvare tovornega vozila je na štajerski avtocesti med Žalcem in Šempetrom proti Ljubljani oviran promet na počasnem pasu. Promet je oviran tudi na dolenjski avtocesti med Krškim in Obrežjem proti Obrežju zaradi gorečega vozila.

STA


Najbolj brano