Zaposlitvena sejma v Kopru in Postojni

Kdor išče službo v gostinstvu in turizmu, bo v ponedeljek v Kopru, v torek pa v Postojni dobil priložnost za neposreden stik z morebitnimi delodajalci.

Na svoj račun bodo prišli tudi brezposelni kuharji. Fotografija 
je simbolična. Foto: STA
Na svoj račun bodo prišli tudi brezposelni kuharji. Fotografija je simbolična. Foto: STA

KOPER > V Kariernem središču Urada za delo Koper (v prostorih zavoda za zaposlovanje) bodo v ponedeljek, 25. januarja, med 10. in 12. uro pripravili zaposlitveni sejem za področje gostinstva in turizma. Udeležilo se ga bo šest delodajalcev, ki iščejo kandidate za poklice: kuhar, natakar, kuhinjski pomočnik, pomoč v strežbi, sobar, receptor, vodja strežbe in pomočnik vodje kuhinje.

Brezposelni z iskanim znanjem in veščinami se bodo lahko predstavili delodajalcem, ti pa bodo lahko že na zaposlitvenem sejmu ugotavljali, kateri kandidat je ustrezen.

Podobno se bo dogajalo tudi v torek med 10. in 12. uro v Kariernem središču na Uradu za delo Postojna. Tja bo prišlo osem delodajalcev, poklicni profili, ki jih iščejo, pa so: kuhar, natakar, kuhinjski pomočnik, jamski vodnik, komercialist za prodajo na področju turizma, turistični vodnik z znanjem italijanskega jezika.

“Zaposlitveni sejem za področji gostinstva in turizma smo pripravili že lani in delodajalci, ki se v tem obdobju že pripravljajo na poletno sezono, so bili zadovoljni,” je povedala direktorica koprske službe zavoda za zaposlovanje Nevenka Bandelj.

Spletno uredništvo


Najbolj brano